Udělejte si dnes radost!

Trápí vás mykóza nehtů? Zde je řešení

Mykózy jsou infekce způsobené plísněmi, které se mohou vyskytovat na různých částech těla. Plísně na nohou jsou velmi častým problémem, který postihuje mnoho lidí všech věkových kategorií. Tyto infekce mohou způsobit nepříjemné příznaky, jako jsou svědění, pálení, odlupování kůže a v některých případech i bolest.

 

Kúra na nehty Smolenka

Kúra na nehty značky Smolenka je produkt, který se používá ke zlepšení kvality nehtů. Jejími hlavními složkami je smrková pryskyřice a čajovníkový olej, ty pomáhají posílit a vyživovat nehty. Tento produkt pomáhá bojovat přírodní cestou s mykózou nehtů.

 

Pro koho je sérum vhodné?

Balení obsahuje 30 ml produktu, což znamená, že je vhodné pro dlouhodobé použití - postačí aplikovat několik kapek.

Toto sérum na nehty je vhodné pro všechny typy nehtů, a to jak pro muže, tak pro ženy.

Její použití je velmi jednoduché, stačí nanést malé množství na nehty a vmasírovat do nehtového lůžka. Tekutina se snadno aplikuje a rychle vstřebává do nehtů.

K čemu se kúra na nehty používá?

Tento vyživující produkt má řadu výhod. Nejenže posiluje a vyživuje nehty, ale také jim dodává lesk a pomáhá jim předcházet lámavosti a třepivosti. Navíc je vhodný i pro nehty, které byly poškozeny lakováním či jinými chemickými látkami.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že tato kúra na nehty je vyrobená ze 100% přírodních složek, což znamená, že je šetrná k nehtům i k životnímu prostředí. Smrková pryskyřice a čajovníkový olej, mají antiseptické, protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Kůra na nehty může pomoci zmírnit nepříjemné příznaky, jako jsou záněty, podráždění a svědění, které mohou být způsobeny plísňovými infekcemi nebo jinými podobnými problémy.

Závěrem lze říci, že kúra na nehty je skvělým produktem pro všechny, kteří chtějí mít zdravé a silné nehty bez mykózy. Jeho jednoduchá aplikace, vysoká účinnost a šetrnost k životnímu prostředí jsou důvody, proč byste ho měli vyzkoušet.

Produkt zakoupíte na e-shopu Království krásy.

nehty-po-pouziti-kury

 

Antifungi Silver gel se stříbrem a citronem

Antifungi Silver Gel je součástí regenerační péče o nehty z řady AMOENÉ.

Jedná se o gelový lak, který regeneruje a vyživuje nehty a to díky přítomnosti aktivních složek jako jsou antioxidanty, vitamíny, bělící látky a antimikrobní látky působící proti plísňovým onemocněním nehtů.

Jaké je složení a k čemu slouží?

Antifungi Silver gel se stříbrem a citronem je přípravek určený k lokální aplikaci na kůži postiženou mykózami, tj. plísňovými infekcemi. Obsahuje kombinaci aktivních složek - stříbro a citronový olej, které mají protiplísňové, antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Stříbro je známo svými antimikrobiálními vlastnostmi, které pomáhají ničit a omezovat růst bakterií a plísní. Citronový olej má také antimikrobiální účinky, navíc má výrazné antioxidační vlastnosti a zodpovídá za vybělení nehtů.

Lak obsahuje mimo jiné také posilující a hydratační přísady, jako jsou vitamíny E a B5.

 

Jak produkt aplikovat?

Lak naneste na čistý a vysušený nehet v jedné až dvou vrstvách. Lak je rychleschnoucí, proto před nanesením druhé vrstvy stačí počkat zhruba 60 sekund.

Lak doporučujeme používat při mykózách 2x týdně. Jako prevenci před mykózou stačí použít 1x měsíčně. 

 

Proč zvolit Antifungi Silver gel?

  • regeneruje a vyživuje nehty
  • pomáhá proti plísňovým onemocněním nehtů
  • protizánětlivé účinky pomáhají zmírnit nepříjemné příznaky
  • rychle se vstřebává do kůže
  • nezanechává mastný pocit
  • účinná prevence před mykózou
  • skvělá cena

Antifungi Silver gel zakoupíte na e-shopu Království krásy.