Udělejte si dnes radost!

Jemné a účinné: Aromaterapeutické a přírodní produkty pro péči o vašeho mazlíčka

Každý majitel domácího mazlíčka se snaží poskytnout svému miláčkovi to nejlepší. I přes veškerou péči a pozornost se mohou objevit různé problémy, jako je okusování, značkování, zápach nebo suché packy. Pokud i vy hledáte efektivní řešení těchto potíží, může být pro vás tato řada produktů ideální volbou. V tomto článku se tak zaměříme na nejprodávanější produkty do domácností s mazlíčky.

článek-obrázek(1)_1

 

Už žádné počůrané rohy budov a pneumatiky vašeho auta

Každé zvíře má přirozenou potřebu značit si své teritorium. URINSTOP je vhodný k vnitřnímu i venkovnímu použití, kde působí právě proti okusování předmětů i značkování území zvířat. Éterické oleje ze skořicové kůry a černého pepře obsažené v přípravku Urinstop mohou zvíře silně odpuzovat od takto ošetřených předmětů. Zároveň mohou vykazovat i dezinfekční účinky. Obsažené složky nejsou při olíznutí zdraví škodlivé. Přípravek má trpko­u hořkou chuť.

Nechte URINSTOP pomoci chránit vaše domácí vybavení a zároveň poskytnout vašemu zvířeti větší pocit bezpečí a pohody.

Jak URINSTOP používat?

Přípravek nastříkejte na místo, které chcete chránit před okusováním či značkováním zvířaty. Je možné jej aplikovat na zdivo, PVC, textil, koberce, dřevo atd. U silně lakovaného dřeva (jako je starší historický nábytek) doporučujeme opatrnost, jelikož přípravek obsahuje líh!

článek-obrázek_1

Sprej proti okusování a značkování zakoupíte zde.

 

Nedokážete se smířit s páchnoucím pelíškem vašeho mazlíčka?

Aromadeodorant TOMCAT TOMMY je rozprašovač vhodný k likvidaci nepříjemných pachů zvířat. Neutralizuje prostory, zvířecí záchody, pelíšky, kotce a pomáhá udržovat domácnost svěží a vonící. Obsahuje kajeput, meduňku, badyán, ravensáru a skořici. Neobsahuje syntetické složky ani éterické oleje.

Dopřejte svému domovu příjemnou vůni s aromadeodorantem značky AromaFauma.

Jak aromadeodorant používat? 

Před otevřením lahvičky je vhodné ji pečlivě protřepat, aby se všechny složky dobře promíchaly a připravily k použití. Poté se sprej aplikuje přímo do prostoru. Stačí několikrát stisknout rozprašovač a nechat působit.

Doporučujeme používat pravidelně, aby se zabránilo hromadění pachů a udržela se příjemná atmosféra v domácnosti.

článek-obrázek(2)_1

Aromadeodorant vhodný k pohlcování pachů zakoupíte zde.

 

Dejte sbohem blechám, roztočům i klíšťatům

Mycí olej HY-FLEA na srst a pokožku s parazity obsahuje rostlinný olej z rostliny zederach indický (známý také jako neem), který odpuzuje blechy. Jeho složky narušují hormonální aktivitu a životní cyklus hmyzu. Působí také proti roztočům, tedy i na klíšťata.

Základem mycího oleje jsou rostlinné oleje - např, mandlový, jojobový nebo arnikový. Obsažený neemový olej hubí nejen dospělce hmyzu, ale snižuje i líhnutí ze stádia vajíčka a vykazuje larvicidní účinky. Prokázána byla využitelnost proti více než 400 druhům hmyzu, včetně blech, vší, much či komárů.

Pokud hledáte účinný a přírodní způsob, jak chránit své zvíře před parazity, pak je mycí olej HY-FLEA skvělou volbou.

Jak mycí olej HY-FLEA používat?

Mycí olej nařeďte s vodou, protřepejte a následně aplikujte do hodně mokré srsti směrem od hřbetu. Před nanesením oleje je důležité srst důkladně namočit, aby nabobtnala a lépe se následně zbavila nečistot.

U dlouhosrstých plemen olej aplikujeme v řadách a lehce vmasírujeme do srsti a pokožky. Potom srst důkladně opláchneme vlažnou vodou.

článek-obrázek(3)_2

Mycí olej HY-FLEA proti parazitům zakoupíte zde.

 

Obujte svého mazlíčka do neviditelných bot

Tento veterinární přípravek balzám na psí packy Lanolin & Oves je speciálně navržen pro hydrataci a ochranu kůže na tlapkách zvířat. Balzám je vyroben z nejkvalitnějších surovin, které jsou bezpečné a neobsahují žádné nežádoucí nebo škodlivé látky, a tak zajišťují optimální zdraví a pohodu mazlíčků.

Balzám na psí packy hydratuje a chrání kůži, je vyroben z nejkvalitnějších surovin bez nežádoucích či škodlivých látek, udržuje polštářky silné a chráněné.

Navíc za každý zakoupený balzám na psí packy na e-shopu Království Krásy darujeme 10 Kč na psí útulek. Penízky darujeme pro Dočasky De De, kteří se starají o opuštěné a týrané pejsky a hledají jim nový a šťastný domov.

Jak balzám na packy používat?

Aplikace balzámu na psí packy by měla být pravidelna a podle potřeby, zejména pokud váš pes či štěně tráví hodně času venku nebo pokud má suché či popraskané tlapky.

Balzám naneste a rovnoměrně v tenké vrstvě a rozetřete na psí packy před vycházkou. Pokud má pes velmi popraskané nebo bolavé tlapky, můžete balzám aplikovat vícekrát denně.

článek-obrázek(4)_1

Balzám na psí packy zakoupíte zde.