Udělejte si dnes radost!

Bez chemie a zdravě: Vyzkoušejte špičku mezi deodoranty

V poslední době se snažíme najít způsoby, jak přistupovat k sobě sama přírodně a šetrně. Jedním z kroků, které můžeme udělat, je přejít na přírodní deodoranty. Tyto přírodní produkty neobsahují agresivní chemikálie, jako jsou hliníkové soli a parabeny, které často způsobují podráždění a další zdravotní problémy. Jednou ze značek na trhu, která nabízí kvalitní přírodní deodoranty, je Deoguard.

V tomto článku si značku Deoguard přiblížíme a podíváme se na důvody, proč zvolit zrovna tyto přírodní deodoranty.

 

Co to je deodorant?

Deodorant je kosmetický produkt, který se používá k eliminaci nepříjemného zápachu způsobeného potem, zejména v oblasti podpaří. Deodoranty obsahují antibakteriální složky, které snižují počet bakterií na pokožce, což vede ke snížení zápachu potu.

Existují různé druhy deodorantů, například deodorantové spreje, tuhé deodoranty, roll-on deodoranty či krémy.

článek-obrázek(2)

 

Kdy se používá deodorant?

Deodorant by měl být ideálně používán pravidelně po koupeli nebo sprše, kdy je pokožka nejvíce čistá a suchá. Tyto podmínky pomáhají zajistit maximální účinek deodorantu a minimalizují riziko podráždění pokožky.

Vhodná je aplikace deodorantu před odjezdem z domova, protože tím tak zajistíme ochranu před potem celý den.

Doporučuje se taktéž používání deodorantu před plánovanou fyzickou aktivitou.

V některých situacích se doporučuje používat deodorant vícekrát během dne, zejména v letních měsících nebo při velké fyzické námaze.

článek-obrázek(3)

 

Proč zvolit přírodní deodorant značky DEOGUARD?

Jemné přírodní deodoranty značky DEOGUARD zaručují dlouhodobý účinek.

Čisté esenciální oleje spolu s pečlivě vybranými bylinnými extrakty a přírodními aktivními látkami účinně a jemně pohlcují tělesný pach a poskytují dlouhodobý pocit svěžesti.

Produkty DEOGUARD osvěžují a pečují o citlivou pokožku podpaží, nedráždí a rychle se vstřebávají. Deodoranty nezanechávají pokožku mastnou a lepivou a zároveň nešpiní oblečení.

Deodoranty neobsahují soli hliníku, propylen glykol, parabeny, silikony, palmový olej či chemické konzervaty!

DEOGUARD netestuje na zvířatech, a proto jsou produkty vhodné pro vegany.

Nabídka deodorantů je široká - vybere si každý.

 Návrh bez názvu(1)

 

Přírodní deodorant ve spreji

Jemný přírodní deodorant ve spreji s dlouhodobým účinkem obsahuje čisté esenciální oleje spolu s pečlivě vybranými bylinnými extrakty a přírodními aktivními látkami účinně a jemně pohlcují tělesný pach a poskytují dlouhodobý pocit svěžesti.

Neobsahuje Hydroxychlorid hlinitý, který zabraňuje přirozené detoxikaci těla. Deodorant nebrání tělu přirozeně se potit, ale aktivně neutralizuje tělesný pach, zabraňuje růstu baktérií a také pot účinně absorbuje.

Vybírat můžete z těchto variant:

    • Divoká růže
    • Pivoňka a květ bavlny
    • Jasmín a ibišek
    • Bergamot a limetka
    • UNISEX
    • Levandule

článek-obrázek(1)

Celou nabídku tuhých deodorantů DEOGUARD zobrazíte zde.

 

Přírodní tuhý deodorant

Jemný tuhý tělový deodorant DEOGUARD® s magneziem je vhodný zejména pro osoby s citlivou a podrážděnou pokožkou. Tuhý deodorant nebrání tělu přirozeně se potit, ale aktivně neutralizuje tělesný pach a účinně absorbuje pot.

Důležitou složkou tuhého deodorantu je hořčík – minerál nezbytný pro život a nepostradatelný pro více než 300 enzymatických procesů lidského těla.

DEOGUARD v místech aplikace vytváří alkalické prostředí, které spolu s pečlivě vybranými bylinnými extrakty, rostlinnými másly a oleji, zabraňuje růstu bakterií zapříčiňujících nepříjemný zápach.

Výdrž jednoho balení je  2-3 měsíce.

Vybírat můžete z těchto variant:

  • Divoká růže
  • Jasmín a ibišek
  • Neparfémovaný s aktivním uhlím
  • Neparfémovaný
  • Yoisho
  • Levandule

článek-obrázek

Celou nabídku tuhých deodorantů DEOGUARD zobrazíte zde.