Udělejte si dnes radost!

Kouzlo přírody v péči o dětskou pokožku

Chcete, aby se vaše děti cítily dobře a zároveň používaly kvalitní přírodní kosmetiku bez umělých chemikálií? Rádi bychom vám představili nově naskladněné kosmetické produkty od značky AKH - Aromaterapie Karel Hádek. Tyto přírodní produkty jsou vyrobeny s ohledem na citlivou dětskou pokožku a navíc jsou šetrné k životnímu prostředí. Vaše děti budou milovat jejich příjemnou vůni a vy budete mít zaručeně klidné svědomí.

článek-obrázek(5)

 

Kosmetika Karla Hádka

Karel Hádek je česká značka přírodní kosmetiky, která nabízí širokou škálu kvalitních kosmetických produktů pro péči nejen o pokožku a vlasy. Všechny produkty jsou vyrobeny s ohledem na citlivou pokožku a bez umělých přísad, což z nich dělá šetrné produkty jak pro vaši pokožku, tak i pro životní prostředí.

Při výrobě fyziologické kosmetiky se kladou vysoké nároky na nákup certifikovaných surovin nejvyšší kvality. Ty musí být výhradně přírodního charakteru, musí pocházet z ekologicky čistých nalezišť, nesmí obsahovat herbicidy, pesticidy, těžké kovy a další nežádoucí příměsi. Stejně vysoké požadavky pak ovšem musí splňovat i vlastní zpracovatelská výroba.

 

Proč vyzkoušet kosmetické produkty Karel Hádek?

  • Šetrnost k pokožce - Všechny produkty značky Karel Hádek jsou vyrobeny z přírodních a kvalitních surovin, které jsou šetrné k vaší pokožce a neobsahují žádné tvrdé chemikálie nebo umělé přísady.
  • Účinnost - Díky používání přírodních ingrediencí jsou produkty účinné při hydrataci, regeneraci a ochraně pokožky.
  • Šetrnost k životnímu prostředí - Všechny produkty jsou vyrobeny z přírodních surovin, což znamená, že nezatěžují životní prostředí.
  • Lokální značka - Karel Hádek je česká značka, což znamená, že podporujete místní podnikání a zároveň můžete být jisti kvalitou výrobků.

Pokud hledáte přírodní a kvalitní kosmetiku, která bude šetrná k pokožce vašeho dítěte i k životnímu prostředí, značka Karel Hádek je tou správnou volbou.

článek-obrázek(6)_1
 

Zdravé zoubky pro malé mlsouny

AKH ZOUBEK dětský zubní olej ochrání a posílí zoubky vašeho dítěte. S příjemnou příchutí a bezpečnými přísadami je snadný a efektivní způsob, jak se starat o úsměv vašeho nejmenšího.

Dětský zubní olej je ideální pro jemnou péči o ústní dutinu. Svěží ovocná rybízová chuť nadchne nejen děti, ale i dospělé.

Základ tvoří rostlinné oleje potravinářské kvality, tudíž není nutné se strachovat z případného spolknutí.

  • KOPAIVA silně podporuje regeneraci
  • KANUKA pomáhá udržovat přirozenou mikroflóru v ústech
  • JEDLE SIBIŘSKÁ má v rámci ústní hygieny výrazný potenciál
  • BUCHU vyniká vůní černého rybízu, toto příjemné aroma zlepší náladu snad úplně každému 

Jak produkt používat?

Alespoň 2x denně naneste malé množství zubního oleje na kartáček a zuby vyčistěte obvyklým způsobem.

Po vyčištění zubů emulzi vyplivněte. Optimální použití je ráno i večer.

článek-obrázek(7)

AKH Zoubek dětský zubní olej zakoupíte zde.

 

Rychlá a účinná pomoc proti štípancům 

AKH ŠTIPÍK SOS roll-on na štípance a drobná podráždění je dokonalým společníkem pro každou dovolenou nebo výlet. S jeho lihovo-gelovým složením a éterickými oleji, které zklidní a zmírní svědění, může ŠTIPÍK pomoci i při prvním příznaku oparu či akné.

S praktickým roll-on balením a silně zklidňujícími složkami, jako je levandule, myrta, kopaiva a čajovník, je ŠTIPÍK rychlým a efektivním řešením pro každou nepříjemnou situaci.

Jak produkt používat?

Dle potřeby aplikujte na citlivé nebo podrážděné místo několikrát denně.

článek-obrázek(8)
 
AKH ŠTIPÍK SOS Roll-on na štípance a drobná podráždění zakoupíte zde.

 

Bezstarostné hraní se slunečním polibkem

AKH balzám LIPÍK s SPF 10 je ochranným klenotem pro citlivou pokožku dětských rtů. Dětské rty jsou velice jemné a potřebují odpovídající péči. Balzám na rty s ochranným faktorem je určen k péči před nepříznivými vlivy podnebí, např. při intenzivnějším slunečním záření, zhoršených povětrnostních podmínkách a mrazech.

Základ balzámu tvoří mangové a kakaové máslo a včelí vosk, vše v potravinářské kvalitě. Lehká citrusová vůně je dána MANDARINKOU ZELENOU a LITSEOU CUBEBOU. Chuť balzámu je neutrální. Po aplikaci na rty je pokožka jemná, vláčná.

Jak produkt používat?

Dle potřeby několikrát denně naneste na rty. Opakovaným ošetřením dojde k intenzivnějšímu zvláčnění rtů.

UV ochranný faktor sníží působení UVA a UVB záření. Balzám na rty chránící před UV zářením a mrazem, použijte i na rozpraskané a vysušené rty.

článek-obrázek(9) 

AKH balzám LIPÍK s SPF 10 zakoupíte zde.

 

Řešení pro jemnou a hebkou dětskou pokožku  

AKH dětský mycí olej je šetrným a efektivním způsobem, jak udržíte pokožku vašeho dítěte v dokonalé a hebké kondici. S přírodními složkami a bez zbytečných chemikálií! 

  • Dětský mycí olej MARINKA s uklidňujícím účinkem

Mycí olej s mandarinkou a palisandrem zajistí radostné zklidnění za pomoci svěží, sladce kyselé mandarinky a růžového dřeva palisandru ocení především maminky hyperaktivních dětí. Povrch pokožky přirozeně ošetří mandlový a kokosový olej. 

  • Dětský mycí olej MELINKA při ekzému

Mycí olej s meduňkou a kopřivou k péči o jemnou dětskou pokožku. Oleje s regeneračním účinkem ošetřují pokožku při jejím omývání. Šetrně odstraňují nečistoty, ale nepoškozují kožní film. Zklidňující účinky meduňky a kopřivy spolu se stimulující borovicí ocení nejen ekzematická, podrážděná pokožka. Vůně přípravku se při mytí intenzivně uvolňuje a navozuje klidnou atmosféru.

  • Dětský mycí olej CITRONEK s osvěžujícím účinkem

Mycí olej s citronem a borovicí určený k péči o citlivou dětskou pokožku. Olej z vlašských ořechů a kokosový olej jsou součást mycího oleje, který pokožku neodmašťuje. Olej z citronové kůry i olej z borovice tvoří osvěžující kompozici vhodnou pro tělo i mysl. Obsažené éterické oleje jsou známé především pro své protiinfekční, antiseptické, analgetické účinky.

článek-obrázek(10)

Celou nabídku AKH dětských mycí olejů naleznete zde.