Udělejte si dnes radost!

Dokonalé líčení v Království Krásy

Objevte tajemství dokonalého vzhledu! V dnešním článku se ponoříme do fascinujícího světa make-upu a představíme vám nezbytné produkty pro vaše každodenní i zvláštní příležitosti. Od make-upu, který se přizpůsobí barvě vaší pleti, po nádherně rozjasňující řasenky a oční linky, které vytvoří nezapomenutelný svůdný pohled.

S těmito produkty zaručeně vykouzlíte dokonalé líčení!

článek-obrázek(69)

 

Přizpůsobivý make-up

TLM je make-up, který se dokonale přizpůsobí barvě vaší pleti a zakryje její nedokonalosti. Snadno se nanáší a je vhodný pro jakýkoliv typ pleti. Aplikovat jej můžete všemi tradičními způsoby – štetečkem, houbičkou, nebo rukou.

Po aplikaci se aktivují speciálně upravené pigmentové kapsle, které se přizpůsobí každému odstínu pleti, a zároveň vám poskytnou hladší, dokonalejší a přirozenější vzhled.

článek-obrázek(64)

Přizpůsobivý make-up zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.  

 

Řasenka s 4D efektem

Toužíte po neodolatelném pohledu po celý den? Vyzkoušejte rychleschnoucí řasenku, která prodlouží a zároveň natočí vaše řasy. Vaše řasy získají délku a objem, po kterém touží každá žena.

Proč zvolit tuto řasenku?

  • neslepuje řasy
  • nerozmázává se
  • vydrží celý den
  • snadno se odličuje
  • voděodolná

článek-obrázek(65)

Řasenku s 4D efektem zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.   

 

Tužka na obočí s kartáčkem

Voděodolná a dlouhotrvající tužka na obočí s kartáčkem krásně dokreslí a zvýrazní linku obočí a současně obočí dobarví. Speciálně tvarovaný kartáček upraví obočí do požadovaného tvaru.

Přirozená a jemná barva dodá vašemu obočí přirozenější vzhled.

článek-obrázek(66)

Tužka na obočí s kartáčkem zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.   

 

Královské oční linky

Voděodolné oční linky. Vychutnejte si dotek měkké špičky, která svým vláčným povrchem zanechá jemnou a přesnou linku při každém nanášení.

Speciální pigmentace zajišťuje dlouhou výdrž a zabraňuje rozmazávání. Tenký tvar tužky umožňuje maximální ovladatelnost a snadnost nanášení.

článek-obrázek(67)

Královské oční linky zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.   

 

Balzám na rty Red Berries

Sladká vůně balzámu vás jako mávnutím kouzelného proutku přenese do léta vonícího zralými malinami a jahodami. A kouzelné jsou i jeho účinky – vaše rty okamžitě zvláční, zjemní a ochrání před vysoušením. 0% minerálních olejů, 0% silikonů.

 článek-obrázek(68)

Balzám na rty zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.