Udělejte si dnes radost!

Čistá a provoněná domácnost s Tierra Verde

V dnešním článku se zaměříme na dosažení čistoty ve vaší domácnosti. Pravidelný a důkladný úklid může být sice někdy vyčerpávající, ale s vhodnými produkty a správnými postupy se i on může stát příjemnou záležitostí. V tomto článku vám představíme širokou škálu produktů, které vám zaručí skvělé výsledky při úklidu, a to od univerzálního čistícího prostředku až po specializované čističe.

Ať už bojujete s prachem, nečistotami nebo mastnotou, máme pro vás tipy na ty nejlepší produkty pro vaše individuální potřeby a jak je efektivně využívat. Připravte se na domov, ve kterém se budete cítit nejen pohodlně, ale také budete hrdí na jeho dokonale čistý vzhled!

Tierra Verde

Tierra Verde je lokální značka z moravy, která se zaměřuje na výrobu produktů denní potřeby. Tyto produkty jsou vyráběny s láskou k přírodě a samotný proces zachovává co nejmenší negativní dopad na životní prostředí a na zdraví člověka. V poslední době vzrůstá zájem o inovativní produkty, které nabízejí šetrné alternativy k běžné drogerii. Tierra Verde je jednou ze společností, která v Česku v tomto ohledu drží prim.

článek-obrázek(63)

 

Univerzální čistič

Ekologický univerzální čistič vhodný k čištění všech omyvatelných hladkých ploch v domácnosti, jako jsou dlaždice, kamenné a dřevěné podlahy, korek, PVC, linoleum, dále také skla, keramiky, obkladaček, dřezů a umyvadel, kuchyňských linek, aut atd.

Jak se univerzální čistič používá?

  • Při běžném zašpinění stačí 3 polévkové lžíce (cca 50 ml) na 10 l vody
  • Při silném znečistění naneste na hadřík nebo houbičku a aplikujte neředěné.

článek-obrázek(21)_1

Univerzální čistič Tierra Verde zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Citrónový gel na vodní kámen

Citronový gel na vodní kámen s citronovou silicí na vodní kámen a minerální usazeniny. Skvěle funguje na usazeniny na keramice, vodovodních kohoutcích, vanách či toaletách. Gelová konzistence umožní přípravek nanést a nechat působit i na nepřístupných místech. Kyselina citronová rozpouští minerální usazeniny, citronová silice má bělící účinek.
Jak se gel na vodní kámen používá?
  • Naneste přiměřenou vrstvu čističe na místa s usazeninou a nechejte chvíli působit.
  • Poté opláchněte vodou nebo setřete houbičkou.

článek-obrázek(58)

Citrónový gel na vodní kámen zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

WC čistič rozmarýn a citron

Ekologický gel pro údržbu záchodové mísy na bázi kyseliny citronové a lihu. S příjemnou vůní bio rozmarýnové a citronové silice. Gelový čisticí prostředek na WC rozpouští usazeniny a účinně působí i na nepřístupných místech. Díky šetrnému složení je vhodný také pro domácnosti napojené na biologické a kořenové čističky odpadních vod a septiky

Jak se WC čistič používá?

  • Naneste čistič na stěny toalety a nechte působit cca 15 minut.
  • Poté odstraňte zbytky usazenin WC štětkou

článek-obrázek(59)

WC čistič zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Čistič skel BIO pomeranč a citronela

Přírodní čistič skleněných povrchů. Vhodný na okna, zrcadla, sklokeramické varné desky, skleněné stolky a skleněné výplně skříní.

Účinně a šetrně čistí povrchy od vody, zaschlých kapek, prachu, mastnoty i otisků. Rychle schne a nezanechává šmouhy. Vhodný také na nerezové a plastové povrchy.

článek-obrázek(60)

Čistič skel zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Gel na nádobí BIO citron

Gel na ruční mytí nádobí s inovovaným složením na bázi rostlinných tenzidů, který disponuje o 70 % vyšší odmašťovací silou oproti předchozí receptuře. Výborně pění a poradí si i s odolnou mastnotou a zaschlými zbytky jídla.

Gel je vhodný pro umývání bez rukavic a je snadno odbouratelný v přírodě. Krásně voní díky přírodní citronové silici.

 článek-obrázek(61)

Gel na nádobí zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.