Mořské řasy Wakame BIO mají jemnou mořskou chuť, která připomíná ústřice. Lze je použít jako přílohu, přidat například do polévky, rýže či těstovin, dochutit jimi salát nebo...
Mořské řasy Nori BIO ve formě vloček mají jemnou uzenou chuť, podobnou korýšům. Díky své výborné chuťi jsou v kuchyni velmi oblíbené. Hodí se do polévek, rýže a rýži podobným...
Směs tří mořských řas Wakame BIO, Nori BIO a Sea Lettuce/Mořského salátu BIO. Směs se vyznačuje pestrostí barev a chutí a je tak výborná do salátů, polévek nebo jako přísada do...
Mořské řasy Dulse BIO jsou velmi oblíbené u milovníků mořských řas. Mají jemnou, lehce uzenou a mírně slanou chuť podobnou korýšům. Lze je jíst syrové, použít při vaření...
Mořské řasy Kombu BIO mají vůni mořské vody a lehce kouřovou chuť. Jsou vhodné k přípravě vývarů a fumetů. Usnadňují vaření zeleniny a luštěnin. Zvýrazňují chuť...
Mořské řasy Sea Moss/Mořský mech BIO mají neutrální chuť. Používají se k zahuštění různých pokrmů například polévek, omáček, krémů nebo pudinků. Vařené lze přidat do salátů...
Mořské řasy Wakame BIO mají jemnou mořskou chuť, která připomíná ústřice. Lze je použít jako přílohu, přidat například do polévky, rýže či těstovin, dochutit jimi salát nebo...
Mořské řasy Nori BIO ve formě vloček mají jemnou uzenou chuť, podobnou korýšům. Díky své výborné chuťi jsou v kuchyni velmi oblíbené. Hodí se do polévek, rýže a rýži podobným...
Mořské řasy Dulse BIO jsou velmi oblíbené u milovníků mořských řas. Mají jemnou, lehce uzenou a mírně slanou chuť podobnou korýšům. Lze je jíst syrové, použít při vaření...
Mořské řasy Nori BIO ve formě prášku mají jemnou uzenou chuť, podobnou korýšům. Díky své výborné chuťi jsou v kuchyni velmi oblíbené. Hodí se do polévek, rýže a rýži podobným...
Mořské řasy Kombu BIO ve formě prášku mají vůni mořské vody a lehce kouřovou chuť. Jsou vhodné k přípravě vývarů a fumetů. Usnadňují vaření zeleniny a luštěnin. Zvýrazňují...
Mořské řasy Sea Moss/Mořský mech BIO mají neutrální chuť. Používají se k zahuštění různých pokrmů například polévek, omáček, krémů nebo pudinků. Zvyšují nutriční hodnotu...