Udělejte si dnes radost!

Šampuk Ginger & Rice Protein

Neohodnoceno
Značka: Puaree

Šampuk na vlasy díky kopřivovému oleji zabraňuje vypadávání.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Kód: D_10135
279 Kč
Šampuk Ginger & Rice Protein
Neohodnoceno
Značka: Puaree

Šampuk na vlasy díky kopřivovému oleji zabraňuje vypadávání. O lesk a růst se postará zázvor, o objem rýžový protein, hydrataci zajistí glycerin s kokosovým a ricinovým olejem a mátová silice prokrví pokožku. Výsledek? Vlasy budou zdravé, lesklé a plné objemu. 0% parabenů, 0% silikonů a 0% sulfátů.

Co je šampuk? Je to koncentrovaný šampon v tuhém stavu vyráběný s minimálním množstvím vody. Voda se po zrání odpaří. Jedná se o koncentrovaný produkt a je srovnatelný s cca 400 ml šamponem. Vydrží přibližně 2 - 3 měsíce podle délky a hustoty vlasů. 

Rada: Bude chvíli trvat, než si vaše vlasy zvyknou. Nebojte se, rychle si zvyknou a potom vám poděkují! Jakmile bude šampuk docházet, může se začít rozpadat, v tomto případě ho stačí zmáčknout, udělat kuličku a pokračovat v mydlení.

Použití: Namydlete vlasy a opláchněte. Vyhněte se kontaktu s očima. Uchovávejte na mýdlence.

Složení: Sodium Cocoyl Isethionate, Decyl Glucoside, Rosa Damascena Flower Water (Růžová voda), Glycerine, Hydrolyzed Rice Protein (Rýžový protein), Ricinus Communis Seed Oil (Ricinový olej), Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (Kokosový olej), Glycine Soja Oil (Sójový olej), Kaolin, Zingiber Officinale (Zázvor), Urtica Dioica (Kopřiva), Panthenol, Tocopheryl Acetate (Vitamín E), Mentha Arvensis Leaf Oil (Mátová silice), Cymbopogon Winterianus Herb Oil (Citronella silice), *Geraniol, *Citronellol, *Limonene. *Je přirozenou součástí rostlinných silic.

Gramáž: 65g (+- 10% dle odparu)

 

Skladujte při teplotě do 25°C.

Výsledný produkt nebyl firmou Puaree testovaný na zvířatech. Veganský produkt.

Produkt je zaregistrovaný v CPNP.

 

 

Kategorie: Šampóny
Hmotnost: 0.08 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: