Udělejte si dnes radost!

Spojení s přírodou - bambucká másla Sportique

V dnešním článku nahlédneme do světa bambuckých másel a krémů od značky Sportique. Zaměříme se na vlastnosti těchto produktů a jak mohou obohatit Vaši péči o pokožku. Od intenzivní hydratace a vyživujících látek až po lahodné vůně a zklidňující efekty, bambucká másla a krémy od Sportique nabízejí nekonečnou řadu výhod pro celkovou péči.

 

BIO Bambucká másla

Bambucké máslo se získává z ořechů afrického stromu Butyrospermum Parkii. Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, kyselinu skořicovou (chrání proti UV záření), léčivé vosky, kariteny, rostlinné steroly a vitamíny.

protizánětlivé účinky a zmírňuje revmatické bolesti. Urychluje hojení ran a oděrek, zklidňuje pokožku postiženou ekzémy a lupénkou,hojivý účinek na popraskanou kůži.

Bambucké máslo je vhodný prostředek pro pěstění pokožky celého těla zvláště v těhotenství, protože prostupuje hluboko do pokožky, čímž zvyšuje její pružnost a napomáhá při prevenci vzniku strií.

článek-obrázek(28)

 

Divoká růže - BIO Bambucké máslo

Bio bambucké máslo s vůní divoká růže je luxusní přírodní produkt, který poskytuje intenzivní hydrataci a vyživuje pokožku. Jeho bohatá textura se snadno vstřebává a zanechává pokožku měkkou, hladkou a zářivou. Vůně divoké růže dodává tomuto produktu jemný a příjemný aromaterapeutický zážitek, který povznese vaši péči o pokožku na zcela novou úroveň.

článek-obrázek(26)

Bambucké máslo s divokou růží zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Citrus - BIO Bambucké máslo

Bio bambucké máslo s vůní citrusu je přírodní produkt, který poskytuje vaší pokožce intenzivní hydrataci a výživu. Vůně citrusů dodává máslu osvěžující a povzbuzující aroma, které poskytuje příjemný zážitek. S bio bambuckým máslem s vůní citrusu se vaše pleť stává oživenou, revitalizovanou a provoněnou citrusovou svěžestí.

článek-obrázek(21)

Bambucké máslo s citrusem zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Levandule - BIO Bambucké máslo

Bio bambucké máslo s vůní levandule je ideální volbou pro Vaší pokožku. Vůně levandule dodává tomuto máslu zklidňující a relaxační vlastnosti. Při každém použití si užijete uvolňující aroma levandule, která navodí klid a harmonii. Kromě toho má levandule také přirozené antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, které přispívají k zdravému stavu pokožky.

článek-obrázek(22)

Bambucké máslo s levandulí zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Med - BIO Bambucké máslo

Bio bambucké máslo s vůní medu je sladkým řešením pro Vaši pokožku. Vůně medu dodává tomuto produktu lahodnou a sladkou esenci. Ponořte se do bohatého aroma medu, které nabízí příjemný a uklidňující zážitek. Med je známý pro své vlastnosti prospěšné pro pleť, které zvyšují vitalitu.

článek-obrázek(25)

 Bambucké máslo s medem zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Pomeranč - Krém na ruce a nehty s 25% bambuckého másla

Krém na ruce s vysokým obsahem bambuckého másla vyživuje, regeneruje, zvyšuje pružnost a vláčnost pokožky. Poskytuje ji ochrannou vrstvu a zmenšuje tak šanci, že na rukou ulpí bacily. Obsahuje ideální poměr 25% bambuckého másla, které v kombinaci s ostatními rostlinnými oleji ošetřuje namáhané ruce a činí pokožku jemnou a vláčnou.

Osvěžuje příjemnou vůní pomerančů. Krém se velmi rychle vstřebává a zanechává na pokožce jemný, hedvábný pocit.

článek-obrázek(23)

 Krém na ruce a nehty s pomerančem zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Balzám na ruce a nohy

Balzám je určen k ošetření silně namáhané pokožky rukou při práci i sportu. Protizánětlivé a zvlhčující účinky bambuckého másla se zde snoubí s pěstícími účinky rostlinných olejů (mandlový olej, olej z hroznových jader). Regenerační a antioxidační účinky zaručuje přírodní vitamín E  a vitamin C. Balzám obsahuje výtažek z břízy, bohatý na kyselinu salicylovou, která má silné protizánětlivé účinky.

Masáž přípravkem přinese úlevu i při revmatických bolestech kloubů.

článek-obrázek(24)

Balzám na ruce a nohy zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.