Udělejte si dnes radost!

URINSTOP - účinné řešení pro problémy s okusováním a značkováním zvířat

Vlastnictví domácích zvířat přináší spoustu opravdové radosti a lásky, ale také může zahrnovat určité problémy. Jedním z takových problémů může být například okusování a značkování předmětů v domě i v blízkém okolí, což pak často vede k poškození majetku. Naštěstí existuje veterinární přípravek značky AromaFauna - Sprej URINSTOP, který pomáhá chránit věci před značkováním a okusováním vašimi domácími mazlíčky. V tomto článku se podíváme na tento produkt podrobněji a zjistíme, jak funguje a jak zrovna vaší domácnosti může pomoci.

článek-obrázek(6)_2

 

AromaFauna sprej URINSTOP

Každé zvíře má přirozenou potřebu značit si své teritorium, problém však nastává, když toto značkování nevratně poškozuje náš majetek. My máme řešení!

Tento sprej je speciálně navržen tak, aby šetrně zabraňoval okusování a značkování zvířat, a to nejen v interiéru, ale také venku na zahradě nebo na terase. Díky svému unikátnímu složení je URINSTOP vhodný pro širokou škálu povrchů a předmětů, ať už se jedná o nábytek, dveře, ploty, květináče či jiné plochy.

článek-obrázek_1

 

Jak URINSTOP používat?

Pro použití spreje stačí jednoduše nastříkat produkt na místo, které chcete chránit před případným poškozením.

URINSTOP lze aplikovat na širokou škálu povrchů, včetně zdiva, PVC, textilu, koberců a dřeva.

U silně lakovaného dřeva (jako je starší historický nábytek) doporučujeme zvýšenou opatrnost, jelikož přípravek obsahuje líh. Pokud se rozhodnete URINSTOP použít na takový povrch, doporučujeme provést nejprve test na malé části, abyste se ujistili, že produkt nezpůsobí žádné poškození.

 článek-obrázek(7)_1

 

Složení spreje URINSTOP

Sprej URINSTOP je složen z řady přírodních ingrediencí, včetně éterických olejů ze skořicové kůry a černého pepře, které mají silnou chuť a aroma, což způsobuje, že zvířata jsou odpuzována od ošetřených předmětů. Kromě toho obsahuje tento sprej také vodu, líh a éterické oleje z různých dalších přírodních zdrojů, včetně cypřiše, celerových semen, šalvěje lékařské a pimentovníku.

Je důležité zdůraznit, že tyto složky jsou zcela zdraví neškodné a bezpečné pro domácí mazlíčky. Pokud tedy váš pes nebo kočka omylem olízne ošetřený předmět, nemusíte se obávat žádných zdravotních problémů.

článek-obrázek(8)_1

 

Pro koho je sprej URINSTOP vhodný?

Sprej URINSTOP je vhodný pro majitele všech druhů zvířat, kteří chtějí chránit své předměty a plochy před okusováním a značkováním. Může být použit pro kočky, psy, hlodavce, ptáky a další domácí zvířata.

Pokud vaše zvíře trpí zdravotním problémem, jako jsou alergie nebo dýchací potíže, doporučujeme poradit se s veterinářem před použitím tohoto spreje.

 článek-obrázek(9)_1

 

6 důvodů, proč používat sprej URINSTOP

  1. Účinně ochrání předměty a plochy před okusováním a značkováním zvířat.
  2. Obsahuje přírodní éterické oleje, šetrné pro vaše domácí zvíře.
  3. Je vhodný k použití na různých materiálech.
  4. Může být použit jak v interiéru, tak venku.
  5. Je snadno aplikovatelný a poskytuje dlouhodobou ochranu.
  6. Předchází poškození vašeho majetku a tím tak šetří čas i peníze.

 

Nabídka sprejů URINSTOP

Na našem e-shopu jsme si pro zákazníky připravili širokou nabídku sprejů URINSTOP v různých velikostech.

Aktuálně nabízíme spreje o objemu 20 ml, 100 ml, 200 ml a 500 ml. 

článek-obrázek(10)_1

URINSTOP sprej zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.