Udělejte si dnes radost!

TOP 3 přírodní produkty na úklid domácnosti

V každé domácnosti je úklid nevyhnutelnou součástí každodenního života. Abychom si udrželi čisté a příjemné prostředí domova, je důležité mít po ruce správné produkty, které celý proces uklízení zlehčují a zefektivňují. V tomto článku se zaměříme na top 3 produkty na úklid domácnosti, které vynikají svou účinností, snadnou aplikací, a tím se tak stávají perfektním řešením pro dosažení naprosté čistoty.

článek-obrázek(14)_1

 

1. Dezinfekční přípravek THYMICON s vůní tymiánu

První produkt, který získal naši pozornost, je dezinfekční přípravek. V dnešní době, kdy jsme často vystaveni různým mikrobům a bakteriím, je důležité mít kvalitní dezinfekční prostředek, který dokáže účinně zlikvidovat nežádoucí organismy.

Tento dezinfekční přípravek s bylinnou vůní podporující klidné dýchání. Je určen pro dezinfekci ploch a povrchů: baktericidní, fungicidní a levurocidní v podmínkách vyššího znečištění pro použití ve zdravotnictví, v potravinářství, průmyslu, v domácnostech a veřejných prostorách.

Jak přípravek používat k dezinfekci ploch a povrchů?

  • aplikujte neředěný, aby byly povrchy dostatečně pokryty
  • nechte působit 60 sekund v podmínkách nízkého znečištění (5-15 minut v podmínkách vyššího znečištění)
  • neoplachujte
článek-obrázek(15)_1
 

Dezinfekční přípravek THYMICON zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

2. Přípravek ORANGE ACIDOL na vodní kámen

Dalším produktem v našem výběru je přípravek na odstranění vodního kamene. Vodní kámen může být velkým problémem ve vanách, umyvadlech, kuchyňských dřezech či v rychlovarných konvicích. Tyto usazeniny nejen zanechávají neestetické skvrny, ale mohou také omezovat celkovou funkčnost.

Šetrný citrusový odstraňovač vodního kamene s příjemnou vůní zanechává pocit svěží a čisté domácnosti.
 

Jak přípravek používat k odstranění vodního kamene?

  • za účelem snadné aplikace je prostředek plněn do lahví s rozprašovačem
  • před použitím přípravek dobře protřepejte
  • nastříkejte na ošetřovanou plochu
  • nechte chvíli působit
  • následně opláchněte vodou a otřete do sucha

článek-obrázek(18)_1

Přípravek na vodní kámen zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

3. Univerzální aroma-čistič ORANGE SANITOL

Třetím oblíbeným produktem je univerzální čistič. Tento všestranný přípravek je skutečným klenotem v domácnosti, bez ohledu na to, zda potřebujete odstranit mastnotu z kuchyňského sporáku, vyčistit skvrny ze sedačky nebo vyleštit zrcadlo.

Pomerančový mycí a čisticí prostředek pro uklizenou a vonící domácnost s intenzivní pomerančovou vůní. Všechny použité suroviny vykazují vynikající biologickou odbouratelnost.

Podlahy a hladké plochy: 10 - 20 ml (1 - 2 polévkové lžíce) na cca 5 litrů vody. Samotné mytí se pak provádí běžným způsobem.

KoberceORANGE-SANITOL lze použít v 1% koncentraci (jedna polévková lžíce na 1 litr vody) i na odstraňování různých znečištění koberců. V tomto případě se osvědčí vysloužilá plastová láhev s rozprašovačem.

Okna, zrcadla a sklo: Zde je vhodná poněkud vyšší koncentrace, zhruba 10 %. To odpovídá množství jedné polévkové lžíce na 100 ml vody.

Koupelna – toaleta: Přípravek je vhodný i pro koupelny a toalety, na dlaždice, obklady, vany, sprchovací kouty, umyvadla, vodovodní baterie.

V kuchyni: Spolehlivě odstraňuje mastnoty, o které v kuchyni nikdy není nouze. Zde lze v případě nutnosti (zaschlé tuky) použít i neředěný. Běžně však stačí i koncentrace 1 díl čističe na 10 dílů vody. Odměnou pak je i příjemně provoněná kuchyně.

ORANGE-SANITOL se osvědčil také při odstraňování skvrn od čokolády, propisovacích tužek, rtěnek. Zde je vhodná koncentrace cca 1:5 až 1:10.

článek-obrázek(19)

 

Univerzální čistič zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.