Udělejte si dnes radost!

Jak správně pečovat o své zuby?

Zdravý úsměv je klíčem k půvabnému vystupování. V dnešním článku se zaměříme na to, jak správně pečovat o své zuby a jaké produkty jsou vhodné pro dosažení optimální zubní hygieny. Od zubního oleje s osvěžujícími účinky až po zubní pastu s přírodními složkami a šetrný kartáček pro citlivé dásně. Na Království Krásy najdete širokou škálu produktů, které vám pomohou dosáhnout a udržet bílý úsměv!

článek-obrázek(42)

 

Karel Hádek Zubní olej ze 7 bylin

Zubní olej je vhodný ke každodenní ústní hygieně. Napomáhá ke snížení kazivosti zubů, krvácení, zánětu dásní, paradontóze a zvýšené zubní pigmentaci

Díky obsaženým složkám olejů (hřebíček, máta peprná, šalvěj) jemně a důkladně čistí ústní dutinu. Navíc působí deodoračně a udržuje rovnováhu ústní mikroflóry.

Při pravidelném používání napomáhá nejen k odbourávání zubního kamene, ale k omezení jeho vzniku i k vymizení počátečních stadií parodontózy.

Jak zubní olej používat

  • naneste zubní olej na kartáček
  • zuby vyčistěte obvyklým způsobem
  • po vyčištění zubů emulzi vyplivněte
  • zubní olej používejte ráno i večer

článek-obrázek(37)

Zubní olej ze 7 bylin zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

AKH Zoubek dětský zubní olej

Dopřejte svým dětem radostný a příjemný zážitek z čištění zubů s tímto dětským zubním olejem. Jeho svěží ovocná rybízová chuť oslní všechny smysly a zároveň poskytne důkladnou péči o zoubky.

Základ tvoří rostlinné oleje potravinářské kvality (kopaiva, kanuka, jedle sibiřská, buchu), tudíž se nemusíte strachovat z případného spolknutí.

Jak dětský zubní olej používat

  • naneste zubní olej na kartáček
  • zuby vyčistěte obvyklým způsobem
  • po vyčištění zubů emulzi vyplivněte
  • zubní olej používejte ráno i večer

článek-obrázek(38)

Dětský zubní olej zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 


Bělící pasta na zuby - Máta

Francouzská luxusní bělící zubní pasta představuje ideální volbu pro ty, kteří touží po zářivém úsměvu plném jistoty. Bělící účiněk a osvěžující příchuť máty pomáhají dosáhnout skvělého vzhledu a pocitu svěžesti.

Je známo, že úsměv zlepšuje vaší náladu i náladu vašeho okolí. Začněte tedy svůj den se zubní pastou Ohlalá a nechte váš úsměv šířit pozitivní náladu za vás!

článek-obrázek(39)

Bělící pastu na zuby zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 

 

Pasta na zuby - Malina a máta

Tato francouzská luxusní zubní pasta s obsahem maliny a máty představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají osvěžující a chutnou alternativu k běžným zubním pastám. Její unikátní kombinace příchutí maliny a máty příjemně překvapí vaše smysly!

Zajímavost: V řecké mytologii byly maliny pokrmem měnícím náladu člověka. Začněte svůj den v tom nejlepším rozpoložení díky pastám Ohlalá. 

článek-obrázek(40)

Pastu na zuby - Malina a máta zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde. 


Tierra Verde - Kartáček na zuby soft

Tento bambusový zubní kartáček je přímo stvořený pro citlivou, ale důkladnou každodenní péči o váš chrup.

Hlavice kartáčku splňuje nároky moderního designu a díky pečlivě vyvíjené ergonomii se v ústní dutině dostane i do hůře přístupných míst.

Kartáček je lehounký, příjemný na dotek a navíc na umyvadle působí důstojně a esteticky. Díky němu se vyhnete použití nerozložitelných plastů i tam, kde je to zatím jinak zcela běžné.

článek-obrázek(41)

Kartáček na zuby soft zakoupíte na e-shopu Království Krásy zde.